Viini ei ole välttämätön elementti kastikkeessa, mutta antaa todella mukavan säväyksen kermapohjaiseen kastikkeeseen.
Tarvikkeet:
- 450 g broilerin sisäfilettä (yrtti-valkosipulimarinadissa hk;n )
- nokare voita ja 1 rkl öljyä paistoon
- 300 g kanttarelleja
- 200 g härkäpapuja
- 1 sipuli
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl suolaa
- 1 tl tinjamia
- ½ - 1 dl marsalaa tai madeiraa
- 4 dl kuohukermaa
- Pilko härkäpavut muutaman sentin mittaisiksi paloiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.
- Paloittele kanttarellit ja sipuli rouhean kokoisiksi paloiksi.
- Kuumenna laakeassa kasarissa öljy ja voi.
- Ruskista broilerit. Lisää joukkoon vihannekset ja paista seosta muutama minuutti, jotta vihannekset hieman pehmenevät.
- Lisää mausteet, viini ja kerma.
- Kiehauta kastike.
- Tarjoile riisin tai perunoiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti