keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Siis aivan törkeen hyvää !!!

Jäätelöä, kinuskikastiketta ja paistettuja banaaneja.
Yksinkertaisempaa, helpompaa ja nopeampaa jälkkäriä tuskin montaa löytyy.

Ravintolassa työskennellessä tuli valmisteltua kaikenlaisia friteerauksia ja paneerauksia banskuille, mutta tämä on todella helppoudella ja maulla paranneltu versio.

Maku on loistava. Tarvitset vain banaaneja, voita, kanelia ja fariinisokeria.
Nopea kuumennus ja paisto pannulla ja se ompi siinä. Jäätelö kylkeen kastikkeen kera ja nautiskelemaan.


2-3:lle herkuttelijalle tarvitset :


  • 3 banaania
  • 50 g voita
  • 2 tl kanelia
  • 1 rkl fariinisokeria

1.    Kuori ja paloittele banaani rouhean suuriksi paloiksi.
 Sulata voi paistinpannulla ja lisää  banaanit.

2.      Kääntele banaanit kauttaaltaan voissa ja mausta kanelilla ja fariinisokerilla.

3.    Tarjoa banskut kuumana jätskin ja kinuskikastikkeen kanssa.



       Kaloreitahan tässä jälkkärissä luonnollisesti on ihan kiitettävästi, mutta missäpä herkussa ei olisi.

      Mutta gluteenittomalle oikein hyvä valinta jälkiruuaksi.                                                                               

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.