maanantai 28. joulukuuta 2015

Kalkkunapasta.

Helppo ja nopea kalkkunapasta.


Kalkkunapasta:


  • 200 g valmiiksi keitettyä pastaa
  • 1 suippopaprika suikaleina
  • 1 dl hillosipuleita
  • 150 g savustettua kalkkunaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 200 g sulatejuustoa
  • mausteeksi suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 valkosipulinkynsi pieninä kuutioina
  • 1 rkl persiljaa hienoksi leikattuna

  1. Keitin pastan ensin melkein kypsäksi.
  2. Sekoitin pastan joukkoon kalkkunan kuutioituna,hillosipulit ja paprikat.
  3. Maustoin pastan suolalla,valkopippurilla ja valkosipulilla.
  4. Lopuksi sekoitin joukkoon kerman ja sulatejuuston.
  5. Kuumensin pastan ja sekoitin joukkoon hienonnetun persiljan.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.