maanantai 7. joulukuuta 2015

Sakea ja munaton sinappikastike erilaisille kalaherkuille.

Itse käytän tätä kastiketta yleensä graaveille ja kylmäsavustetuille kaloille, mutta loistava yhdistelmä myös silleille. Kastike säilyy jääkaapissa lähes viikon -perustuu omaan kokeiluun.



Tarvikkeet:


  • 3/4 dl vahvaa sinappia
  • 2 tl sokeria
  • 3 tl punaviinietikkaa
  • 1 ½ dl ruokaöljyä
  • ripaus sokeria
  • hyppysellinen valkopippuria

  1. Mittaa sinappi sekä sokeri kulhoon ja vispaa sekaisin.
  2. Sekoita sinappiseokseen ruokaöljy hiljalleen valuttaen ja kokoajan hyvin sekoittaen, kuin majoneesia tehtäisiin.
  3. Sekoita öljyn jälkeen punaviinietikka samalla tavalla sekoittaen joukkoon.
  4. Mausta kastike lopuksi ripauksella suolaa ja jauhettua valkopippuria.
  5. Tarjoa kastike jäähdytettynä. Halutessasi voit sekoittaa joukkoon myös hienoksi leikattua tilliä makua antamaan.










Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.