sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Kolmikerroksinen smootie ja päivä lähtee käyntiin raikkaasti.

Meillä on nykyään hyvinkin paljon erilaisia hedelmiä tuoreena ja marjoja pakastimessa. Joten oli loistava hetki käyttää kypsemmät hedelmät jälleen smootieen.
Makuina on kiivi,mango ja karpalo.
Makeuden ja täyteläisyyden tuojana on banaani ja heraproteiini. Tarvittaessa käytämme makeuttajaksi hunajaa.



Näitä herkkuja käytämme lähes päivittäin aamupalaksi tai iltapalaksi ennen nukkumaan menoa -eikä näihin kyllä pääse kyllästymään millään.
Makuja voi vaihdella niin rajattomasti ja erilaisilla proteiinijauheilla ja kaurahiutaleilla lisätään ruokaisuutta.


Kiivikerros:                                                           Mangokerros:           

 3 kiiviä                                                                 1 kypsä mango
puolikas banaani                                                  puolikas banaani
1 tl chiansiemeniä                                                1 dl appelsiinimehua


Karpalokerros:

 1 dl karpaloita 
1 dl heraproteiinia
1 banaani
1 rkl hunajaa                

!.  Soseuta kaikki kerrokset erikseen blenderillä. Tarkista sopiva makeus.
    Kaada paksuin sose alimmaksi laseihin ja muut kerroksittain pinnalle.
    Jäähdytä tai nauti heti sellaisenaan.
    

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.