lauantai 28. syyskuuta 2019

Mango-jalopenosalsa.



 Mangoa ja jalopenoa salsan muodossa.
Sopii tortilloihin, lisäkkeeksi grillatuille liharuuille ja kasvisruokien kaveriksi.


Salsa on helppo ja nopea valmistaa, mutta tekeytymiseen ja makujen tasaantumiseen kannattaa jättää aikaa ainakin tunti.




Mangojalopenosalsa

1 kypsä mango                                                  1.  Pilko kaikki kasvikset pieniksi kuutioiksi.
1 punasipuli                                                       2.  Sekoita kuutioiden joukkoon kaikki muut
2 valkosipulinkynttä                                              salsan ainesosat ja anna seoksen tekeytyä ja
puolikas punainen paprika                                   makujen tasaantua ainakin tunti.
1 dl jalopenoa                                                    3.  Tulisuutta ja makeutta voi lisätä oman maun
1 rkl sokeria tai hunajaa                                       mukaan.
½ tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl punaviinietikkaa
1 tl tuoretta minttua




Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.