sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Pikkelöity jalopeno. Ja valmistuu vartissa.

Todella nopea ja herkullinen jalopenon ystävän herkku.
Muutamalla raaka-aineella voi
myös saada ihmeitä aikaan ja suurta herkkua ruokapöytään.
Kannattaa kokeilla.


 Pikkelöity jalopeno

400 g tuoretta jalopenoa
1 dl väkiviinaetikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
1 rkl sinapinsiemeniä

1.  Huuhdo jalopenot ja paloittele
ohuiksi viipaleiksi.

2.  Mittaa kattilaan etikka, sokeri ja vesi. Kiehuta seos.

3.  Lisää jalopenot ja sinapinsiemenet ja kiehauta pikaisesti.

 4.  Tölkitä kuumana puhtaisiin lasipurkkeihin ja jäähdytä.

5.  Pikkelssi on valmista syötäväksi hyvin jäähdyttyään.



Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.