Todella helppo, nopea ja takuuvarma menetelmä pikkelöintiin.
Pikkelöidyt valkosipulinkynnet
3 suurta valkosipulia
1 tuore jalopeno
1 dl väkiviinaetikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
½ tl kurkumaa
1 rkl rosepippureita
1 rkl sinapinsiemeniä
1. Kuori valkosipulinkynnet ja viipaloi jalopeno.
2. Mittaa kattilaan etikka,sokeri ja vesi. Kiehauta seos ja lisää joukkoon kaikki muut
ainekset. Kiehauta ainekset vielä kertaalleen nopeasti.
3. Jäähdytä ja pikkelssi on valmista nautittavaksi.
Hyviä käyttötarkoituksia:
Pikkelöinnissä on helppo muistaa 1-2-3 ohjeistuksessa, koska ohje on aina helppo muistaa ja onnistuu varmasti. Eli yksi osaa etikkaa, kaksi osaa sokeria ja kolme osaa vettä. -hyvä nyrkkisääntö.
Käytän itse tätä tapaa tuorekurkulle, kaalille ja porkkanalle.
Pikkelöityjä tuoretuotteita lisäämällä salaatteihin, saan jätettyä kaikenlaiset salaatinkastikkeet paljon vähemmälle hyvän liemen ansiosta.
Pikkelöidyt valkosipulinkynnet
3 suurta valkosipulia
1 tuore jalopeno
1 dl väkiviinaetikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
½ tl kurkumaa
1 rkl rosepippureita
1 rkl sinapinsiemeniä
1. Kuori valkosipulinkynnet ja viipaloi jalopeno.
2. Mittaa kattilaan etikka,sokeri ja vesi. Kiehauta seos ja lisää joukkoon kaikki muut
ainekset. Kiehauta ainekset vielä kertaalleen nopeasti.
3. Jäähdytä ja pikkelssi on valmista nautittavaksi.
Hyviä käyttötarkoituksia:
Pikkelöinnissä on helppo muistaa 1-2-3 ohjeistuksessa, koska ohje on aina helppo muistaa ja onnistuu varmasti. Eli yksi osaa etikkaa, kaksi osaa sokeria ja kolme osaa vettä. -hyvä nyrkkisääntö.
Käytän itse tätä tapaa tuorekurkulle, kaalille ja porkkanalle.
Pikkelöityjä tuoretuotteita lisäämällä salaatteihin, saan jätettyä kaikenlaiset salaatinkastikkeet paljon vähemmälle hyvän liemen ansiosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti