keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

LEIPÄJUUSTOA KANELI-KERMASSA

Leipäjuusto on hyvä lakkojen kanssa tai sitten ihan vain raikkaiden hillojen seuralaisena.
Oman kivan lisänsa tähän antoi kaneli ja ihan vain ripaus sokeria.
Leipäjuustoa ja kanelikermaa.
Tämä on mainio jälkiruoka varsinkin riistaruokien päätteeksi.Ja niin suomalaista että.

Tähän tarvittiin 4:lle

4 sopivankokoista palaa leipäjuustoa
3 dl kuohukermaa
1 tl kanelia
1 rkl sokeria
lakkoja tai marjaisaa hilloa

Kuumenna kerma laakeassa paistinkasarissa ja lisää kanelit ja sokerit joukkoon.Kiehauta.
Lisätään juustot joukkoon ja annetaan vain hetki kuumentua ja herkku on valmis.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.