En ole viitsinyt tuijottaa hyvin tarkkaan kasvisten hiilihydraattipitoisuuksia, koska laiskana ja töissäkin ruokailevana olisin ongelmissa.
Murekkeeseen:
- 700 g jauhelihaa
- 3 sipulia kuutioina ja kuullotettuna
- 3 kananmunaa
- 1 rkl paprikajauhetta
- 1 tl mustapippurirouhetta
- 1 rkl oreganoa
- 1 tl suolaa
- 2 valkosipulinkynttä murskattuna
Murekkeen täyte:
- 2 palloa mozzarellaa viipaleina
- 2 rkl parmesaania jauhettuna tai lastuina
- n. 10 kpl kirsikkatomaattia
-Vaivaa taikina tasaiseksi.
-Levitä taikina suorakaiteen malliseksi levyksi leivinpaperin päälle.
-Täytä murekelevy, Laita mozzarellaviipaleet keskelle murekemassaa, päälle kirsikkatomaatit ja sirottele parmesaani päälle.
-Kääri mureke tiukaksi rullaksi.
-Paista uunin keskiosassa 175-asteessa noin 45-minuuttia.
Tomaattinen kasvislisäke:
- 1 punainen paprika
- 2 punasipulia
- 1 maissi
- 1 tlk muttin kirsikkatomaattisäilykettä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl persiljaa
- 1 rkl oreganoa
- 2 rkl öljyä kuullottamiseen
- 1 tl suolaa ja ripaus mustapippuria
-Pilko kasvikset lohkoiksi ja kuullota öljyssä.
-Mausta ja sekoita joukkoon kirsikkatomaattisäilyke.
-Anna kasvisten hiukan pehmetä ja tarkista maku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti