Hyvä kastike tummalle lihalle,naudalle,lampaalle.Ja nopea ja mutkaton valmistaa.
3 dl punaviiniä
2 dl lihalientä
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
-kaikki ainekset keitetään kokoon,noin puoleen.Jos haluat täysin sileän kastikkeen,siivilöi sipulit pois joukosta.Itse soseutin kaikki joukkoon.
50 g pehmeää voita
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1-3 rkl sokeria
ripaus suolaa ja mustapippuria
-kun kastikepohja on keitetty kokoon ja siivilöity tai soseutettu,joukkoon lisätään voi nokareina koko ajan sekoittaen.Maustetaan ja tarjoillaan lämpöisenä.
Kokeillaan uusia ruokia, naatiskellaan ja retroillaan. Tehdään herkkuja yksin ja isollakin porukalla, pääasia että on mukavaa ja maistuvaa yhdessäoloa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Meillä on jo totuttu tekemään murekkeet ilman jauhoja ja niistä on aina tullut todella hyviä. Uunissa valmistettuna ne pysyvät aina erinoma...
-
Todella nopea ja herkullinen jalopenon ystävän herkku. Muutamalla raaka-aineella voi myös saada ihmeitä aikaan ja suurta herkkua ruokap...
-
Tarvikkeet : puolukoita 4 kg mustikoita 2 litraa rusinoita 750 g omenoita 2 kpl (sattui löytymään k...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti