Nyt on jumpat ja lenkit tehty,joten saadaan suosiolla herkutella.
Kookoskermaisella ja hunajaisella currybroiskulla mieli voi hyvin ja vatsa saa täytettä.
Valmistaminen on nopeaa ja aineksetkin yksinkertaiset.
Ostin kaupasta naturellia broileria, jolloin jää itselle se maustamisen vara.
Annoksia tulee noin 4-5.
Meillä vaihdettiin tavallinen riisi tummaan ja annoskokoja hieman pienennettiin keventämisen ilosta.
Kookoskermaisella ja hunajaisella currybroiskulla mieli voi hyvin ja vatsa saa täytettä.
Valmistaminen on nopeaa ja aineksetkin yksinkertaiset.
Ostin kaupasta naturellia broileria, jolloin jää itselle se maustamisen vara.
Annoksia tulee noin 4-5.
Meillä vaihdettiin tavallinen riisi tummaan ja annoskokoja hieman pienennettiin keventämisen ilosta.
Tarvitset:
- 500 g broilerin rintaa isoina kuutioina ( marinoimaton)
- 1 isohko sipuli kuutioina
- 1 punainen paprika kuutioina
- 1 valkosipulinkynsi
- 2-3 tl currya
- 1 tl jauhettua mustapippuria
- ripaus suolaa
- 4 dl kookoskermaa
- 1 rkl hunajaa
- Ruskista broilerikuutiot öljyssä.
- Lisää joukkoon sipuli,paprika ja valkosipulikuutiot.
- Sekoita joukkoon kanaliemikuutio ja mausteet.
- Anna hetki kypsyä ja sekoita välillä.
- Lopuksi lisää kookoskerma ja hunaja.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa makua.
Lisäkkeeksi keitin itse tummaa riisiä, koska se on hieman terveellisempää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti