lauantai 9. tammikuuta 2016

Kylmällä ilmalla kuuma juoma on parasta hottia. Pähkinäinen kaakaojuoma.

Sattuipa kaapiston kätköistä löytymään Mozartlikööri,jolla terästin kaakaon ja sain mukavan pähkinäisen maun kaakaoon.Loistava yhdistelmä,koska itsessään likööri on todella paksua ja makeata.
 Tässä juomassa on kaakaon sijasta käytetty suklaata.


Kahdelle juomalle

  • 4 dl maitoa
  • 70 g tummaa suklaata
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 8 cl mozartlikööriä

  1. Kuumenna maito.
  2. Lisää suklaa paloiteltuna maidon joukkoon ja sekoita kunnes suklaa sulaa ja lisää vaniljasokeri joukkoon. Pidä kuumana.
  3. Vispaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
  4. Raasta hieman tummaa suklaata juomien koristeluun.
  5. Ota kuumuutta kestävät lasit ja mittaa laseihin likööri. 
  6. Kaada laseihin kuuma kaakao ja pinnalle lusikoi pehmeä kermavaahto.
  7. Koristele pinnat raastetulla suklaalla.
  8. Ja ei kun ääntä kohti.






Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.