Sattuipa kaapiston kätköistä löytymään Mozartlikööri,jolla terästin kaakaon ja sain mukavan pähkinäisen maun kaakaoon.Loistava yhdistelmä,koska itsessään likööri on todella paksua ja makeata.
Tässä juomassa on kaakaon sijasta käytetty suklaata.
Kahdelle juomalle
- 4 dl maitoa
- 70 g tummaa suklaata
- 1 dl kuohukermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 8 cl mozartlikööriä
- Kuumenna maito.
- Lisää suklaa paloiteltuna maidon joukkoon ja sekoita kunnes suklaa sulaa ja lisää vaniljasokeri joukkoon. Pidä kuumana.
- Vispaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
- Raasta hieman tummaa suklaata juomien koristeluun.
- Ota kuumuutta kestävät lasit ja mittaa laseihin likööri.
- Kaada laseihin kuuma kaakao ja pinnalle lusikoi pehmeä kermavaahto.
- Koristele pinnat raastetulla suklaalla.
- Ja ei kun ääntä kohti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti