Ihanat makeat ja raikkaat veriappelsiinit muuntautuu todella helposti jälkiruuaksi.
Oikeastaan tämän helpompaa ja vaivattomampaa herkkua ei helposti löydy. Vanukas joka ei tarvitse minkäänlaisia liivatteita eikä hyydykeaineita.
Posset on hyvä jälkiruoka kaikenlaisten hieman raskaampien ruokien kruunuksi.
Näistä tarvikkeista saadaan lasien koosta riippuen 5-6 jälkiruokaa.
Veriappelsiiniposset:
6 dl kuohukermaa
2 ½ dl sokeria
1 ½ dl veriappelsiinin tuorepuristettua mehua
Keitä kermaa ja sokeria miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
Ota kattila liedeltä ja liää appelsiinimehu joukkoon.
Anna jäähtyä hetki ja kaada seos tarjoiluastioihin.
Siirrä jääkaappiin hyytymään noin 4 tunniksi.
Koristele jälkiruoka ja herkku on valmis.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti