Joskus on tullut ajateltua, miksi sinappia tehdään vain jouluksi, kun sillä olisi hyvä sesonki myös grillikautena.
Grillimakkaralle ja possulle aivan loistava ja yksinkertainen sinappi valmistaa itse.
Makeutta ja väkevyyttä sulassa sovussa samassa paketissa. Ja kaiken kruunaa nopea valmistus.
Valmistusohje:
1 prk kuohukermaa
1 prk colemans sinappijauhoja
2 dl sokeria
2 rkl maizenaa
½ dl punaviinietikkaa
Yhdistä kaikki ainekset pienehköön, paksupohjaiseen kattilaan.
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi.
Kuumenna keskilämmöllä kokoajan sekoittaen, kunnes sinappi sakenee.
Jäähdytä ja purkita.
2 kommenttia:
Hei Patavahti,
jäikö sinulle vielä niitä Old Roses- astioita, joille ihan tuossa äskettäin ( v. 2014?) kyselit kiinnostuneita?
Moikka.
Astiat tosiaan menivät jo.
Itselläkin kerääminen jäi siihen, että niitä ei oikein meinannut saada suomesta.
Lähetä kommentti