tiistai 8. helmikuuta 2022

Tonnikalapasteijat.

Valmistautumista tulevaan arkeen ja valmiit aamiaispasteijat omasta uunista. Helpot ja nopeat tonnikalapasteijat saat vaivatta tehtyä valmiista lehtitaikinasta.  Täytteet on yksinkertaiset ja ohjeesta tulee 10 pasteijaa.


 Tonnikalapasteijat 10 kpl

2 prk tonnikalaa
1 dl tomaattiketsuppia
2 rkl hienonnettua persiljaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl sokeria
1-2 valkosipulinkynttä
1 pieni punasipuli kuutioituna
1 pkt lehtitaikinaa
1 kananmuna voiteluun


Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Maista täytettä ja lisää makuja tarvittaessa.

Leikkaa lehtitaikina neliöiksi ja laita noin 1 rkl täytettä jokaisen neliön toiselle reunalle ja taita täytteetön reuna päälle. Voitele pasteijat kananmunalla ja tee haarukalla muutama reikä pasteijoiden pinnalle. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. 


Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.