Mango-passiontorttu
Torttu on valmistettu vuokaan,jonka läpimitta on noin 15 cm.
Ohje:
Pohja:
50 g voita tai margariinia
1 muna
3/4 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1/2tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 rkl kaakaojauhetta
1 dl kermaa
Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.
Lisää sulatettu voi.
Yhdistä kuivataineet keskenään ja lisää munavaahtoon.
Sekoita lopuksi kerma joukkoon.
Paista uunissa 180-asteessa noin 10 minuuttia ja ota uunista pois.
Kaada täyte päälle ja kypsytä torttu uunin keskitasolla 180-asteessa noin tunti tai kunnes täyte on kunnolla hyytynyt.
Jäähdytä torttu.
Täyte:
2 prk mango-passionrahkaa
1 dl sokeria
3 kananmunaa
1 prk kuohukermaa
ripaus keltaista elintarvikeväriä
Kastike:
2 -3 passionhedelmää ja ½ rkl sokeria tai modon passionsiirappia
Sekoita keskenään sokeri,rahkat ja kananmunat. (keltainen väri)
Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja kääntele rahkaseoksen joukkoon.
Kaada pohjan pinnalle tasaiseki kerrokseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti