lauantai 11. huhtikuuta 2020

Pashakääretorttu.

Leivoin kauniin keltaisen kääretorttupohjan ja valmistin sisuksiin herkullisen pashan. 
Herkku on nopea valmistaa ja aikaa kuluu puolisen tuntia. 
Pashatorttu säilyy jääkaapissa herkullisena 2-3 päivää ellei tule heti syödyksi. :))
Ohjeesta saadaan yksi uunipellillinen.



Kääretorttupohja:

3 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
keltaista elintarvikeväriä

Vispaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä jauheet ja sekoita munavaahdon joukkoon.
Paista uunin keskitasolla 225-asteessa noin 5 minuuttia.


Pashatäyte:

500 g rahkaa
1 ½ dl sokeria
2 dl kuohukermaa
1 dl rusinoita
1 sitruunan raastettukuori ja 1 rkl mehua
1 tl vaniljasokeria


Vispaa kerma vaahdoksi ja sekoita sokeri ja vaniljasokeri joukkoon.
Yhdistä vaahtoon rahka, sitruunankuori ja mehu sekä rusinat.
Levitä täyte jäähtyneen pohjan pinnalle ja rullaa kääretortuksi.



Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.