Herkku on nopea valmistaa ja aikaa kuluu puolisen tuntia.
Pashatorttu säilyy jääkaapissa herkullisena 2-3 päivää ellei tule heti syödyksi. :))
Ohjeesta saadaan yksi uunipellillinen.
Kääretorttupohja:
3 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
keltaista elintarvikeväriä
Vispaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä jauheet ja sekoita munavaahdon joukkoon.
Paista uunin keskitasolla 225-asteessa noin 5 minuuttia.
Pashatäyte:
500 g rahkaa
1 ½ dl sokeria
2 dl kuohukermaa
1 dl rusinoita
1 sitruunan raastettukuori ja 1 rkl mehua
1 tl vaniljasokeria
Vispaa kerma vaahdoksi ja sekoita sokeri ja vaniljasokeri joukkoon.
Yhdistä vaahtoon rahka, sitruunankuori ja mehu sekä rusinat.
Levitä täyte jäähtyneen pohjan pinnalle ja rullaa kääretortuksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti