Juuri leivottuna ja lämpöisenä kakku on hyvää vaniljakermavaahdon kanssa, -tai mikä vielä parempaa, vaniljajäätelön kanssa.
Resepti:
- 3 kananmunaa
 - 250 g ruokokidesokeria
 - 3 ½ dl vehnäjauhoja
 - 2 rkl kaakaota
 - 1 tl leivinjauhetta
 - ripaus suolaa
 - 200 g suklaata
 - 100 g pekaanipähkinöitä rouheena
 - 2 banaania survottuna
 
- Sulata suklaa vesihauteessa.
 - Yhdistä keskenään kuivat-aineet.
 - Vispaa munat ja ruokokidesokeri vaahdoksi.
 - Sekoita munavaahtoon sulatettu suklaa, pekaanipähkinärouhe ja banaanisose.
 - Lisää viimeiseksi kuivat-aineet ja sekoita hellästi käännellen joukkoon.
 - Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (halk.20 cm )
 - Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 25-30 minuuttia.
 - Jäähdytä kakku ja tarjoa kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
 

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti