Juuri leivottuna ja lämpöisenä kakku on hyvää vaniljakermavaahdon kanssa, -tai mikä vielä parempaa, vaniljajäätelön kanssa.
Resepti:
- 3 kananmunaa
- 250 g ruokokidesokeria
- 3 ½ dl vehnäjauhoja
- 2 rkl kaakaota
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 200 g suklaata
- 100 g pekaanipähkinöitä rouheena
- 2 banaania survottuna
- Sulata suklaa vesihauteessa.
- Yhdistä keskenään kuivat-aineet.
- Vispaa munat ja ruokokidesokeri vaahdoksi.
- Sekoita munavaahtoon sulatettu suklaa, pekaanipähkinärouhe ja banaanisose.
- Lisää viimeiseksi kuivat-aineet ja sekoita hellästi käännellen joukkoon.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (halk.20 cm )
- Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 25-30 minuuttia.
- Jäähdytä kakku ja tarjoa kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti