Raaka-aineet ovat mukavan yksinkertaiset eikä jauhoja ole käytetty ollenkaan. Mikä parasta,kakku ei ole mikään yltiö makea.
Tarvikkeet yhteen kakkuseen ( pienempi kakkuvuoka,halkaisija noin 15 cm )
- 120 g tummaa suklaata
- 3 kananmunaa
- 200 g mustaherukkatuorejuustoa
- 3 rkl tomusokeria
- Sulata tumma suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
- Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaa.
- Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi.
- Lisää keltuaisvaahtoon mustaherukkajuusto ja sekoita tasaiseksi.
- Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja kääntele hellästi pienissä erissä taikinan joukkoon.
- Kaada taikina voideltuun vuokaan.
- Paista kakku uunin alaosassa vesihauteessa ja käytä valmiiksi kuumaa vettä hauteessa.
- Uunin lämpötila 170 astetta ja noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsynyt ja pinta alkanut jopa hieman halkeilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti