maanantai 9. toukokuuta 2016

Oli pakko kokeilla valmiita vohvelivuokia ja tehdä mariannekuppikakkuja keväiseksi illaksi herkutteluun.

Ohjeesta saadaan noin 12-14 kuppikakkua.


12-14 leivonnaista:


  • 1 dl mariannecrunchia
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • ! ½ tl vaniljasokeria
  • 150 g voita
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl maitoa
  • 12-14 kpl muffinssivuokia ( itse kokeilin syötäviä vohvelivuokia

  1. Vispaa munat ja sokeri vaahdoksi.
  2. Sekoita sulatettu voi munavaahtoon.
  3. Lisää jauhot joukkoon,mukaan lukien mariannecrunch ja sekoita massa tasaiseksi.
  4. Lopuksi kuumennettu maito.
  5. Jaa taikina vuokiin ja paista uunin keskitasolla 200-asteessa noin 12 minuuttia.
Kuorrute:

  • 1 prk vaniljarahkaa
  • 1 ½ dl tomusokeria
  • 2 dl kermavaahtoa

  1. Vispaa kerma vaahdoksi ja sekoita rahka ja tomusokeri joukkoon.
  2. Levitä kuorrute jäähtyneille kakkusille ja viimeistele.


Koristelin muffinit mariannecrunchilla ja mansikoilla.



Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.