Kirsikkapikkuleivät
Tarvitset:
250 g voita tai margariinia
100 g sokeria
250 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2 tl vaniljasokeria
100 g cocktailkirsikoita
100 g rouhittua tummaa suklaata
40 g mantelilastuja
Uuninlämpötila 190 astetta ja paistoaika n. 15 minuuttia
Vatkaa voi ja sokeri pehmeäksi vaahdoksi.
Yhdistä jauheet keskenään ja lisää hellästi sekoittaen vaahdon joukkoon.
Lopuksi sekoita rouhittu suklaa, mantelilastut ja paloitellut kirsikat taikinaan. Älä vaivaa taikinaa tarpeettomasti.
Tee pieniä palloja leivinpaperilla vuoratulle pellille ja jätä niiden väliin leviämisvaraa pari senttiä.
Paista uunissa 190 asteessa noin 15 minuuttia.
Jäähdytä.
Sulata valkosuklaa ja valuta se valmiiden pikkuleipien pinnalle ja viimeistele nompparelleillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti