Makoisa sangria, jonka pohjana on käytetty rose-ja punaviiniä.
Juoma valmistetaan käyttöä edeltävänä päivänä, jolloin hedelmät ehtivät luovuttamaan oman makunsa ja makeutensa sangriaan.
Ohjeesta saadaan noin 3 litraa valmista juomaa.
Sangria
2-3 persikkaa
3 nektariinia
2 omenaa
1 dl ruokosokeria
1 plo roseviiniä
1 plo punaviiniä
1 ½ l russiania ( shweppes )
1. Poista hedelmistä kivet ja omenoista siemenkodat. Viipaloi hedelmät ja siirrä hana-astiaan.
2. Sirottele hedelmien pinnalle ruokosokeri.
3. Kaada viimeiseksi viinit ja russian hedelmien joukkoon ja anna maustua viileässä seuraavaan päivään.
4. Maista juomaa ja lisää sokeria tarvittaessa oman maun mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti