sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Passionvaahto.Ilman liivatetta.

Passionvaahto on mukavan raikas ja keväinen jälkiruoka.
Tekeminen on helppoa ja nopeaa. Eikä vaadi leikkimistä erilaisten hyydytysaineiden kanssa.
Tästä ohjeesta saadaan neljä annosta jälkkäreitä.
Vaahdosta tekee sakean maustamaton tuorejuusto.


Passion-tuorejuustovaahto

3 dl kuohukermaa
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
½ dl hienoa sokeria
2 passionhedelmää   ja yksi hedelmä kastikkeeksi vaahdon pinnalle


1.  Vatkaa kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi.
     Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.

2.  Notkista tuorejuustoa hieman vispilällä sekoittaen ja lisää sitten kermavaahdon joukkoon.
     Lisää viimeiseksi passionhedelmän liha vaahdon joukkoon.

3.  Pursota vaahto pieniin annosmaljoihin. Kaavi vielä yhdestä passionhedelmästä liha ja mausta 
     ripauksella sokeria. Jaa sokeroitu passionhedelmä annosmaljojen pinnalle ja koristele 
     mintulla.

     Jäähdytä.
     Herkku on valmista nautittavaksi.


Ei kommentteja: