sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Vadelma-granaattiomenaglögi. Hyvänmakuinen ja kaunis myös väritykseltään.

Glögipohjan voi keittää ajoissa valmiiksi ennen käyttöä.
Glögiä keitellessä keittiöön tulvii mielettömän hyvä tuoksu ja se enteileekin myös hyvää makua.



Vadelma-granaattiomenaglögi

2 dl sokeria
4 tähtianista
3 kanelitankoa
1 l marlin granaattiomena-vadelmamehua

Mittaa kattilaan anikset, kanelitangot, sokeri ja mehua niin paljon että ainekset peittyvät.
Keitä pohjaa noin 10-15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes seos sakenee hieman.
Siivilöi mausteet pois ja lisää loput mehut joukkoon.
Jäähdytä.
Älä heitä tähtianiksia ja kanelitankoja pois, niillä on hauska koristella tarjoiluastioita tai annoksia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.