Hernerouhe korvasi hienosti korppujauhot pannupihveissä ja lihapullissa.
Taikinaan en hernerouhetta edes liotellut, vaan sekoitin sen munien kanssa hetkeksi turpoamaan.
Pihvit ja pullat olivat todella helppo pyöritellä ja koossakin pysyivät loistavasti. Ja mikä parasta, ruuasta tuli jauhoton ja paljon proteiinia sisältäviä.
Resepti:
Tämä oli kyllä hyvä kokeilu.
Pihvit ja pullat saivat myös hyvän värin pannulla ja käsiteltävyys oli hyvä.
Eikä ruokailijatkaan erottaneet pihveissä korvaavaa tuotetta.
Taikinaan en hernerouhetta edes liotellut, vaan sekoitin sen munien kanssa hetkeksi turpoamaan.
Pihvit ja pullat olivat todella helppo pyöritellä ja koossakin pysyivät loistavasti. Ja mikä parasta, ruuasta tuli jauhoton ja paljon proteiinia sisältäviä.
Resepti:
- 700 g jauhelihaa
- 90 g hernerouhetta
- 1 sipuli
- 2 kananmunaa
- 1-2 tl suolaa
- 1 tl jauhettua valkopippuria
- 1 tl jauhettua paprikaa
- paistamiseen öljyä ja voita
- Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi ja paista pannulla kuultaviksi. Jäähdytä hieman.
- Sekoita kulhoon kananmunat, sipuli ja hernerouhe. Anna turvota hetki ja lisää jauheliha seokseen.
- Mausta suolalla, paprikalla ja valkopippurilla. Sekoita massa tasaiseksi.
- Paista pannulla öljyn ja voin kanssa joko pihveiksi tai pulliksi.
Mausteina suola, pippuri, sokeri ja tinjami.
Muusissa osan perunoista korvasin lantulla.
Lanttu antoi mukavaa lisämakua ja vaihtelua perinteiseen soseeseen.
Tämä oli kyllä hyvä kokeilu.
Pihvit ja pullat saivat myös hyvän värin pannulla ja käsiteltävyys oli hyvä.
Eikä ruokailijatkaan erottaneet pihveissä korvaavaa tuotetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti