Ihanan kostea ja mausteinen kahvikakku,joka kestää päiviä mehevänä.
Banaani-mantelikakku
3 kananmunaa
3 dl fariinisokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
2 tl vaniljasokeria
3 banaania
1 dl mantelirouhetta
150 g voita
Tuorejuustokuorrute
200 g philadelfiatuorejuustoa
50 g voita
1 dl tomusokeria
1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja fariinisokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivataineet keskenään ja lisää hellästi pienellä nopeudella munavaahdon joukkoon.
2. Sekoita soseutetut banaanit ja mantelirouhe taikinaan ja viimeiseksi sulatettu voi.
3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunin keskitasolla
175-asteessa noin 45-50 minuuttia.
Jäähdytä kakku ja valmista kuorrute pinnalle.
4. Sulata voi. Sekoita voi,tuorejuusto ja tomusokeri keskenään tasaiseksi massaksi ja valuta kakun pinnalle.
Paahda mantelilastut kuumalla pannulla kauniin kullanruskeiksi ja koristele kuorrutetun kakun pinta lastuilla,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti