maanantai 15. maaliskuuta 2021

Vihis.


Nämä pasteijat pysyvät koostumuksensa ansiosta mehevinä useamman päivän.
Makeahko bataatti ja inkivääri yhdistettynä chiliin ja valkosipuliin luo loistavan kvartetin.
Tästä reseptistä saadaan 16 pientä pasteijaa.

Vegaaninen inkivääri-bataattipasteija

Tarvikkeet:

1 pkt lehtitaikinalevyjä  ( 500 g)


Täytteeseen:

öljyä ja margariinia kuullotukseen
200 g bataattiraastetta
1 sipuli kuutioina
½ punainen paprika kuutioina
1 valkosipulinkynsi
20 g tuoretta inkivääriä
1 dl vaaleaa soijarouhetta
1 tuore habanero
1 dl tomaattiketsuppia
1 dl vegaanista juustoa
mausta suolalla ja valkopippurilla

1.  Keitä 1 dl vaaleaa soijarouhetta ja valuta hyvin.
Paista kevyesti kuumalla pannulla sipuli,paprika ja bataatti.  
Mausta seos suolalla,pippurilla ja habanerolla.

2.  Lisää lopuksi soijarouhe, vegejuusto ja tomaattiketsuppi ja sekoita tasaiseksi.
Tarkista maku ja jäähdytä.

3.  Levitä lehtikaikina levyt leivinpaperin päälle ja leikkaa levyt kahteen osaan.
Nosta keskelle taikinaneliötä teelusikallinen kasvisseosta ja kostuta reunat vedellä. Paina reunat huolellisesti kiinni toisiinsa.
Voitele pasteijat vedellä tai kahvilla ja paista uunin keskitasolla 225-asteessa noin 10-15 minuuttia.


 

Ei kommentteja:

Tomaattiset juustokierteet.