tiistai 28. tammikuuta 2020

Inkiväärillä maustettu kidneypapupasta.

Nopea,helppo ja samalla myös vegaaninen inkiväärillä,tomaatilla ja kidneypavuilla höystetty pasta.

Pasta on risentan spagettia, joka
pitää sisällään maissia,linssejä ja herneitä.

Kastike valmistuu samaan aikaan kuin spagetti kiehuu, eli ruoka sopii loistavasti arkiruuaksi.

Makumaailmaa on helppo muuttaa tulisemmaksi tai mausteisemmaksi itse.
 Tarvikkeet:

200 g risentan herne,maissi,hernespagettia
öljyä kasvisten kuullottamiseen
2 dl wokki mixiä
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli kuutioituna
1 prk kidneypapuja chilikastikkeessa
10 kokonaista kirsikkatomaattia
1 prk muttin tomaattisosetta
1 tl rouhittua mustapippuria
1½ tl suolaa
1 tl sokeria
1 rkl hillottua inkivääriä tai 1 tl tuoretta inkivääriä

1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä ja huuhtele keittämisen jälkeen.
2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja lisää wokkimix, sipulikuutiot ja pilkottu valkosipuli.
3.Kuumenna kasvikset ja sekoita pavut ja tomaattisose joukkoon. 
4.Mausta kastike ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Näyttää hyvältä arkiruoalta. Täytyy kokeilla :)

Tomaattiset juustokierteet.